De Six Day organisatie heeft tot doel om het Zesdaagse baanwielrennen volledig te vernieuwen, er wordt gewerkt met een unieke mix van topsport en topentertainment en de experience is gebaseerd op het zo dichtbij mogelijk brengen van de renners en helden. Fans volgen de renners hun hartslag tijdens de spannendste momenten, kijk mee vanaf de fiets met go-pro camera's en worden via social media en screens op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen tijdens de race, de tactieken en nog veel meer interessante ‘metrics’ die een first class inzicht geven in hoe de renners de race beleven. De actie is snel, spectaculair, dichtbij en gezien de grote diversiteit aan races op een avond zijn er elke 15 minuten winnaars en verliezers. Kortom een avond vol emotie waar je als fan en bedrijf niet alleen bovenop zit maar ook integraal deel van uitmaakt.  

Naast deze volledig vernieuwde en spannende manier van presenteren, biedt de Six Day Amsterdam live televisie verslag, interessante online content, top hospitality mogelijkheden en nog veel meer mogelijkheden. En dat alles gericht op een zeer interessante doelgroep. Kortom voldoende reden om eens met ons verder te praten over hoe uw merk of bedrijf bij dit innovatieve nieuwe evenement betrokken kan zijn. Six Day biedt een flexibel platform waarop u uw merk of bedrijf kunt verbinden met één van de spannendste nieuwe sport evenementen op de markt. 

 Geïnteresseerd of wil u keer vrijblijvend verder praten. Neem dan contact met Jeroen de Roever of Frans van Rheenen via: sponsoringams@sixday.com